HIVE ALIVE
HIVE ALIVE

HIVE ALIVE

Σε Απόθεμα
18,00 €
με ΦΠΑ

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΜΕΛΙΣΣΩΝ 100 KAI 500ML

Περιεχομενο σε ml

Το Hive Alive είναι Ενα νεο διατροφικο συμπλήρωμα που αναπτύχθηκε από Advance Science στην Ιρλανδία .

Διατίθεται σε 100ml , 500ml με πλήρεις οδηγίες . Απλά προσθέστε κυψέλη hive alive με σιρόπι ζάχαρης στη διατροφή τους το φθινόπωρο η την Ανοιξη. Επισης μπορει να χρησιμοποιηθει με ζαχαροζυμαρο η ψεκασμα απευθειας στις μελισσες.

Η συσκευασια 100ml ειναι για 10 μελισσια ,και η 500ml μπουκάλι για περιπου 50.

Hive Alive συστατικά είναι όλα GRASS ( ασφαλή για κατανάλωση από τον άνθρωπο ) .

Το Hive Alive έχει αποδειχθεί ότι εχει εξαιρετικά ευεργετική επιδραση για την υγεία των μελισσοσμηνων και αποτελεί βασικό συστατικό για μια καλή συγκομιδή μελιού :

Ενισχύει τις κυψέλες κατά :
Nosema
Chalkbrood
ιοί
Varroa
Αύξηση του αριθμού των μελισσών
Οι μέλισσες ζουν περισσότερο
Αύξηση στην παραγωγή μελιού
Λιγότερο χρόνο για τη θεραπεία
αναμιγνυεται εύκολα με σιρόπι
Εμποδίζει το σιρόπι από τη ζύμωση
Μικρότερη απώλεια σιρόπι
Όλα τα συστατικα ειναι φυσικά και ασφαλή για τις μέλισσες
Κατάλληλο για βιολογικη μελισσοκομία
Δεν μόλυνει το κερί
Εχει δοκιμαστεί εκτεταμένα
Μπορεί να ψεκαστεί σε πλαίσια για να βοηθήσει την αποστείρωση κυψέλη
Διασπά τα σπόρια
 
Advance επιστήμη έχει περάσει χρόνια συνδυάζοντας τα συστατικά της Bio Active φύση σε ένα προϊόν που εσείς, ο μελισσοκόμος , μπορεί εύκολα και με ασφάλεια τη χρήση στην κυψέλη για να συμβάλει στην ενίσχυση μέλισσες σας ενάντια Nosema , Chalkbrood , Varroa και ιούς . HiveAlive ™ θα ενισχύσει τις κυψέλες σας, έτσι ώστε να μπορούν να παράγουν περισσότερες μέλισσες και το μέλι . Χρησιμοποιούνται ετησίως για το χρόνο με το χρόνο βελτίωση των αποτελεσμάτων , φυσική καλοσύνη HiveAlive ™ ' s θα οικοδομήσουν ισχυρότερες αποικίες . Οι κυψέλες θα εισέλθουν στην άνοιξη με τη δύναμη και το σθένος , έχοντας φάει σιρόπι ενεργοποιείται με HiveAlive ™ τη διάρκεια του χειμώνα .

Hive Alive εργάζεται σε αρμονία με τη φύση για την προστασία των μελισσών σας .
Αυτό το μοναδικό μίγμα των αποσπασμάτων ενσωματώνει μια σειρά από προσεκτική έρευνα συστατικά που στοχεύουν στις συγκεκριμένες ανάγκες των κυψελών . Μερικά από τα συστατικά μας , όπως είναι η θυμόλη , έχουν χρησιμοποιηθεί από τους μελισσοκόμους για γενιές και τώρα έχουμε ενισχυθεί και να σταθεροποιηθεί τα εκχυλίσματα και αναμειγνύονται με τους ανακαλύφθηκαν πρόσφατα βιο- ενεργά συστατικά . Στην έρευνα των προκλήσεων που αντιμετωπίζει η μέλισσα το μέλι στο σημερινό περιβάλλον που έχουμε αναπτύξει OceaShield ™ , ένα νέο τρόπο για την ασφαλή και αποτελεσματική παροχή αντιμυκητιασικά και αντι -ιικές ιδιότητες , μέσα από εμπλουτισμένες feed μας . OceaShield ™ είναι ένα αποκλειστικό συνδυασμό της βιο - ενεργά θαλάσσια ενώσεις επιστημονικά επιλεγμένο και εκχυλίζεται με αποκλειστικές τεχνικές .

HiveAlive ™ έχει δοκιμαστεί αυστηρά και δοκιμαστεί στην Ιρλανδία , το Ηνωμένο Βασίλειο και την Τσεχική Δημοκρατία να εξασφαλίσει την ασφαλή , αποδοτική και αποτελεσματική χρήση κυψέλη σας .
Έχουμε χρησιμοποιήσει επίσης Lemon Grass που βοηθά για να ηρεμήσει τις μέλισσες και να κάνει το σιρόπι ζάχαρης πιο ελκυστική για αυτούς.
Χρησιμοποιώντας HiveAlive ™ έχει το πρόσθετο πλεονέκτημα της πρόληψης σιρόπι σας από ζύμωση , εξοικονομώντας χρήματα και επιτρέποντας ένα παράθυρο τροφοδοτούνται πλέον .
HiveAlive ™ δεν περιέχει αντιβιοτικά , δραστικές χημικές ουσίες , Λαουρυλοθειικό Νάτριο και είναι ασφαλές για το φυσικό μελισσοκομία . Είναι πολύ εύκολα να προστεθούν και διαλυεται γρήγορα στο σιρόπι .

ΕΤΙΚΕΤΤΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Melissoefodia
FA-0004
33 αντικείμενα
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.